tisdag 23 september 2008

Enögde Lagrell!

Hej mitt namn är Lars-Åke Lagrell. Jag är någon form av en ledande gestalt av en hobbyförening som jag och några polare har. Vi kallar oss Svenska Fotbollsförbundet, SvFF.

Så skulle det kunna se ut i LÅL-s CV. Han verkar inte ta sitt jobb på allvar utan tro att det går ut på att förändra lite här och kolla på lite fotboll där.
Nu har han fått den briljtanta idén att ändra sig igen. 16 lag i Allsvenskan ska bli 14. Visst, det höjer nivån på ligan men att hålla på och ändra sig hit och dit är ju värre än nå djävla dagisfasoner! Och att han vägrar inse att det är han och hans kompisgäng, SvFF och SEF, som är syndabockarna kan han inte alls tänka ut. Nej istället skyller han på publiken.
Vi ändrar lite regler, skiter i om Sveriges två största bortasektioner bojkottar alla bortamatcher, och skyller på fotbollssverige om det skiter sig. Nu kan de såklart inte ens ta på sig att det är deras fel att publiken sviktar. Finns det kanske något samband mellan dessa två aspekter: Bortaresebojkott - Mindre publik? Man behöver inte ens en giltig grundskoleutbildning för att räkna ut detta.

Jag förstår inte hur ledningen i SvFF och SEF kan låta dessa herrar sitta kvar på sina finniga arslen, klia sig i skrevet och accepteras komma på nya idéer som fullkomligt dödar fotbollen i Sverige! Vad har de för argument för att låta de fortsätta förstöra? Vad har de bidragit med under detta år?

- Uträttat en regel som gör att hemmalagen får all vinst av bortasektionen, medan bortafansens lag får stå för kostnaderna. Den största anledningen till att publiken (läs bortasektionen) bojkottar.
- Knullat personer på Rosenbad vilket har lett till en "huliganlag". AIK-Tifo har uttryckt detta på ett förenklat och mycket bra sätt; Nyligen har det även lagts fram ett lagförslag av regeringen där idrottens åskådare till exempel kommer att kunna blir lagförda trots att man inte har begått något brott. Man vill sätta hårdare straff för ordningsstörningar på och kring arenorna.
-
Lagt en omgång av Svenska Cupen i fotbollströtta Gävle i hopp om att cupen ska vakna. "Fotbollsfesten" blev dock en koma-liknande tillställning då den högsta publiksiffran landade på otroliga 125 personer!
- Och nu även lägger över skulden på resten av Sverige och pratar om att gå tillbaka till 14 lag. Det är inte EM varje år, Lagrell! Det trodde jag att du visste!

Kort och gott; AVGÅ!

Inga kommentarer: