söndag 15 juni 2008

Helt otroligt!

Jag har nu i flera dagar försökt svälja mitt hat istället för att lägga upp det här men igår rann det över bägaren och ner på mattan!
LARS LAGERBÄCK! Jag fattar inte vad som driver dig! Du slutar aldrig att förvåna en! "Vi tog ut Zlatan så han kan vila tills Rysslands-matchen." Hur vore det att satsa på Zlatan resten av matchen och fortsätta gungningen i Spanien? Sverige hade tryck på Spanien, ända tills Lagerbäck fick för sig att han är ett djävla snille och tar ut Zlatan, och istället ta in helt osynliga Rosenberg. Hur vore det istället att ta ut en slutkörd Larsson och en tacoätande Svensson, sätta upp Elmander där han verkligen SKA spela och sätta in Källström och S. Larsson så det blir mer fart? Nej istället tar vi ut Zlatan så att matchen är förlorad och istället låter honom vila till MÅSTEMATCHEN på onsdag emot ett hungrigt Ryssland. REN IDIOTI!

Sen ska även TV4 ännu en gång få smaka på det långa fingret då de har valt att låta Gävle vara de 30% av Sverige som INTE ska få ha TV4 Sport i sitt kanalombud! Istället lägger de kanalen på inavlade byhålor som Västervik och incestrika samhällen som Vännäs! Helt djävla OTROLIGT!

1 kommentar:

Anonym sa...

tragiskt sverige är så beroende av zlatan.