onsdag 14 maj 2008

Den jobbiga sanningen

Ja då kom det alltså fram till slut. Lars Lagerbäck har bevisat att han inte tar sitt jobb på allvar och ser ett misslyckande i EM som en framgång. Ni kan tycka att min kritik emot LL och även Henrik Larsson är hård. Lagerbäck har ju trots allt tagit sig vidare i alla kval såhär långt, och Henrik Larsson var en av världens bästa anfallare, för 3-4 år sedan! Kan inte Lagerbäck förstå innebörden med att "sluta på toppen av sin karriär", för högre än såhär kommer du inte lilla Lars! Du har inte lyckats i något slutspel, och även om du, som jag tidigare skrev, kvalat in till x antal slutspel i EM och VM så är det något Sverige borde kunna oavsett förbundskapten! Det är dags attl låta Lagerbäck avgå, värva någon som vågar ta in yngre spelare istället för att spela på "säkra kort" som inte är så djävla säkra längre. Ett utmärkt exempel av detta är, som jag från början hade tänkt att skriva om, är det man ser på Aftonhoran idag. Nu är Aftonhoran i stora drag lika bra källa som Se och Hör eller någon annan skvallerblaska, men det skiter jag i just nu. I Aftonhoran säger han att det stod mellan Henrik Larsson och Marcus Berg. Ett inte alltför svårt beslut att fatta för de allra flesta, men tydligen så pass svårt för Lagerbäck att han måste göra helt fel val!
Men här tar det inte slut! Den där Lagerbäck måste läsa en hel del i Sportbladet och andra skvallertidningar om vad som händer i landet. I Sportbladet vågar Sportbladet sticka ut hakan och kalla Henrik Larsson för "stjärnan". Vad är det för djävla dumheter? Han kanske är en stjärna i Helsingborg, tveksamt om han är en stjärna längre i Allsvenskan, men han är fanimig inte någon stjärna för Sveriges landslag! Det är sådana medier som Aftonhoran som får sylthuvuden som Lagerbäck att fatta fel beslut!

Snälla Lars Lagerbäck, AVGÅ ! Det bästa du kan göra nu är att få Sverige att åka ut i gruppen, men en målskillnad på runt -10, få en ömsesidig uppsägning och lämna över ansvaret till Svennis! Snälla Lars! Om inte för min skull, så för alla andra fotbollsälskare i det här landet!

Inga kommentarer: