tisdag 27 maj 2008

Sverige - Miran Burgic

Ja igår spelade som alla vet Sveriges landslag med clownen Lagerbäck i spetsen. De mötte Slovenien. 4-0 trodde jag, men tänkte jag såklart inte på att Lagerbäck inte hade avgått än. Men det var ändå bra att matchen spelades, och att den framför allt sändes på tv. Anledningen är inte den bleka matchen som Sverige lite turligt vann med 1-0, utan att hela svenska folket nu kunde se klart och tydligt vilka vi skulle ta med till EM och vilka som ska ta av sig landslagströjan.
Isaksson behöver inte packa väskan. När Spanien och Ryssland anfaller träffar de mål och då är det mål eftersom Isaksson ALDRIG är "där"!
Sedan kan även A. Svensson, Allbäck och Alexandersson stanna hemma under sommaren då de inte uträttar ett djävla piss på planen. Lagerbäck behöver inte heller följa med...
Å andra sidan visade Sverige, eller rättare sagt Sebastian Larsson, att han inte bara ska med, utan starta i EM! Likaså Källström och Linderoth. Sedan får väl Wilhelmsson och Ljungberg singla slant om vem som ska starta, det spelar ingen större roll för mig.
H. Larsson visade att han kan spela bra emot lag som Slovenien men det säger inte så mycket.

Till sist vill jag hylla AIKs Sloven, Miran Burgic som skapade mer än hela Slovenien när han kom in. Det är ganska självklart att det behövs en AIK:are för att lyfta ett landslag. Synd att han inte kunde stänka in några baljor.

Nu är det hög tid att springa till bussen...
Later!

Inga kommentarer: