tisdag 13 maj 2008

VM 2010

Jaha, då är det bara att blicka fram till VM 2010 i Sydafrika. Efter att Lars Lagerbäck åter igen gjort bort sig och presenterat truppen för EM i sommar så har eventuella förhoppningar om att Sverige skulle ta sig vidare efter gruppspel släckts. Det är en ren skam att ingen i ledarstabben har stoppat den dåren att ta ut Henrik Larsson, FÖRE DETTA stjärna som numera spelar i Helsingborg som i skrivandets stund ligger 5:a i Allsvenskan. Han har visserligen gjort 6 mål på 11 matcher men emot lag som Trelleborg, Örebro och Ljungskile. Alltså lag som inte har speciellt mycket att göra i Allsvenskan. Sedan har vi den givne i Lars Lagerbäcks veteranlag; Anders 'Taco' Svensson. Många av oss kommer nog inte glömma Svenssons frispark i VM 2002 emot Argentina, men herr Lars måste ha tappat tidsuppfattningen och inte fattat att det var SEX DJÄVLA ÅR SEN som han gjorde detta mål. De senaste sex året i landslaget har han sprungit och varit tvåa och ibland trea på bollen, för att inte prata om i Allsvenskan där han bara springer runt och grinar när han har motgångar. Sen kan jag säga att Sverige inte kommer ha många rätt så länge det är målvakter som Andreas Isaksson, Johan Wiland och Rami Shaaban i truppen. Mellan dem känns Isaksson given trots 8-0 matchen i helgen. Men vad händer om han blir skadad? Ska vi sätta in Wiland? Eller kanske Shaaban? HAHAHA! Inte en chans! Det är skrattretande! Varför inte ta med två hungriga målvakter som Eddie Gustavsson och Oscar Wendt? Nu är de båda visserligen med på reservlistan, men vafan hjälper det med en styrande tyrann som Lars Lagerbäck vid rodret?
Och jag gillar inte Stefan Ishizaki eftersom han är en fitta som lyssnar på pengar före hjärta, men han borde ändå få en plats i EM-truppen, istället för exempelvis Daniel Andersson eller Niclas Alexandersson. Men kanske den värsta idiotdraget av alla är att inte ta med Marcus Berg! Nej istället ska vi ha korpspelare som Marcus Allbäck som gör en bra grej var femte match eller, som tidigare nämnt, Henrik Larsson.
Jag ber dig herr Lagerbäck, avgå nu medan Svennis ännu funderar på jobb. Låt han ta över Sverige, ta ut en ny trupp, ta EM-guldet till Sverige och börja jobba inför VM-festen om två år!

För övrigt har Aftonbladets läsare än en gång visat att de är helt förbannat djävla dumma i huvudet genom att anse att Henrik Larsson har EN GIVEN PLATS I STARTELVAN!! Jag skriver det igen, EN GIVEN PLATS I STARTELVAN!! HAHAHA!! Starkt jobbat!

/Datorn

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt med en som genomskådat Lagerbäck och hans konservativa syn på "lagbyggen". Snubben har i princip tagit ut samma lag de senaste fem-sex åren och därmed inte bara gjort sig skyldig till att ha skapat ett skittrist landslag utan också effektivt hindrat unga talanger från att få speltid. För att travestera BAjenklacken: Sopa, idiot, bonnjävel, Lars Lagerbäck!